Theater Naat Piek is vernoemd naar de hoofdpersoon van de roman ‘Het lustige leven van Naat Piek’, geschreven door H.J.M. van den Heuvel. Een ondeugende schelm uit vroeger tijden die allerlei fratsen uithaalde.
Vandaag de dag dragen we deze naam nog steeds met trots!

INTIEM THEATER IN EEN MONUMENTAAL PAND

Gelegen aan de rand van Uden en het begin van de Maashorst staat het oude PNEM-gebouw, dat officieel behoort tot industrieel erfgoed. Het gebouw stamt uit 1919 en dient sinds 1991 als een heerlijk knus binnentheater voor de verschillende spelersgroepen van Theater Naat Piek. Het theater is voorzien van allerlei faciliteiten zoals b.v. professioneel licht- en geluidsapparatuur. Daarnaast beschikken we over een eigen decorwerkplaats waar de oorsprong van het gebouw nog steeds te bewonderen is.

Aangrenzend aan het binnentheater bevindt zich een prachtige foyer waar u de gelegenheid heeft om tijdens de pauze te genieten van een heerlijk drankje of een lekkere snack. Uiteraard kan dit ook zowel vóór als ná de voorstelling. De foyer is een gezellige plek waar u de mogelijkheid krijgt uw meest favoriete deel van de voorstelling te bespreken of om in gesprek te gaan met onze spelers.


Vanaf €200,- per dagdeel


VERWONDERING IN DE UDENSE BOSSEN

Het openluchttheater van Theater Naat Piek, een verborgen pareltje bij natuurgebied De Maashorst in Uden. Sinds 1979 geniet het publiek op deze prachtige locatie van de meest bijzondere theatervoorstellingen, concerten, workshops, films en veel meer. Cultuur in het groen was nog nooit zo passend.

Terwijl de vogeltjes fluiten en de zon heerlijk in uw gezicht schijnt terwijl deze langzaam ondergaat kunt u genieten van een prachtig verhaal gespeeld door onze talentvolle amateurspelers, sfeervolle muziek en een prachtig verzorgd decor.

Geniet tijdens de pauze van een heerlijk drankje of een lekkere snack aan de bar. Uiteraard kan dit ook zowel vóór als ná de voorstelling. Een complete ervaring op deze prachtige locatie.


Vanaf €200,- per dagdeel


Wij kunnen hier lekker wandelen en fietsen met de hond…! En als het terras open kan daar lekker iets drinken… lief gezellig personeel!

Ymke Westerveld

Expositie in de regen bij Koffie- en Cultuurdagen, enthousiaste bezoekers. Gastvrijheid van de medewerkers met een uitgebreide rondleiding. En dat allemaal door vrijwilligers! Petje af!

Ine van Grinsven

Prachtig mooi fiets route

Sjan van de Ven

Wij hebben hier alleen geparkeerd

Jaap Groenendijk

Prachtig ‘verscholen’ in het bos. Heerlijke plek om een inspirerende workshop (courage club) te volgen.

Noor van Bergen

Leuk, intiem, informeel buurt theater, in het bos gelegen.

Martine Boesveld

Mooi openlucht theater met veel variaties van optredens. Ook zeer leerzaam.

Paul Van Den Hoogen

Leuk openlucht theater

Hjalmar Andersen

Leuk, intiem theatertje in markant industrieel erfgoed. Erg sfeervol. Parkeerplaats zitten wel wat kuilen in dus vooral bij slecht weer goed op de plassen passen

Jacco Stam

Gezellig plekje om iets te drinken

Anja van Lijssel

Prachtige voorstelling.

Peer Lomans

Leuk sfeervol theater als het mooi weer is.

Corine Crone

Binnen- of buiten theater huren?

Zou u voor uw eigen creatieve project ons binnen- of buitentheater willen gebruiken?

Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Ook kunt u uw vraag opsturen via onderstaand formulier.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Theater Naat Piek heeft een rijk binnen theater vol mogelijkheden van licht & geluid. Bekijk hier onder de mogelijkheden.