INTIEM THEATER IN EEN MONUMENTAAL PAND

Gelegen aan de rand van Uden en het begin van de Maashorst staat het oude PNEM-gebouw, dat officieel behoort tot industrieel erfgoed. Het gebouw stamt uit 1919 en dient sinds 1991 als een heerlijk knus binnentheater voor de verschillende spelersgroepen van Theater Naat Piek. Het theater is voorzien van allerlei faciliteiten zoals b.v. professioneel licht- en geluidsapparatuur. Daarnaast beschikken we over een eigen decorwerkplaats waar de oorsprong van het gebouw nog steeds te bewonderen is.

Aangrenzend aan het binnentheater bevindt zich een prachtige foyer, waar u de gelegenheid heeft om tijdens de pauze te genieten van een heerlijk drankje of een lekkere snack. Uiteraard kan dit zowel vóór als ná de voorstelling.


Vanaf €200,- per dagdeel


VERWONDERING IN DE UDENSE BOSSEN

Het openluchttheater van Theater Naat Piek is een verborgen pareltje bij natuurgebied De Maashorst in Uden. Sinds 1979 geniet het publiek op deze prachtige locatie van de meest bijzondere theatervoorstellingen, concerten, workshops, films en veel meer. Cultuur in het groen was nog nooit zo passend. Terwijl de vogels fluiten en de zon heerlijk schijnt, kunt u genieten van een verhaal gespeeld door onze talentvolle amateurspelers.

Geniet tijdens de pauze van een heerlijk drankje of een lekkere snack aan de bar. Uiteraard kan dit zowel vóór als ná de voorstelling. Een complete ervaring op deze groene locatie.


Vanaf €200,- per dagdeel


Binnen- of buitentheater huren?

Zou u voor uw eigen creatieve project ons binnen- of buitentheater willen gebruiken?

U kunt hiervoor gebruikmaken van onderstaand contactformulier.
Wij zullen dan onze uiterste best doen om zo snel mogelijk te antwoorden.

Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via (0413) 261 622.
Beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 15:00 uur tot 20:00 uur.