HET HART VAN THEATER NAAT PIEK

Groep Openluchtspel is de eerste spelersgroep waar het vroeger allemaal mee begon. Mensen van verschillende leeftijden repeteren in de openlucht om in de zomer een prachtige voorstelling neer te kunnen neerzetten.

Groep Openluchtspel is de beste manier om de vereniging goed te leren kennen. Waar je in ons binnentheater kan genieten van klein en intiem spel staat ons buitentheater bekend om de mooie groteske scènes waarin van alles gaande is. Van grote decors, prachtige kostuums en massa scènes met vele verschillende figuranten tot de meest meeslepende scènes. Voor deze groep is niks te gek. Het vergt een hele andere manier van spelen en het publiek ervaart de charme die dat met zich meebrengt.

Groep Openluchtspel speelt uiteenlopende familievoorstellingen zoals ‘De club van lelijke kinderen’, ‘Alice in Wonderland’ ‘De Gebroeders Leeuwenhart’ en nog veel meer. He is een leuke uitdaging voor de spelers maar ook voor medewerkers van decorbouw, licht en geluid, grime en kostuums om de voorstelling zo over te brengen zoals de regisseur dat graag wil. Alle disciplines van theater worden hier tot het maximale uitgenut om ervoor te zorgen dat de spelers op een heerlijke warme zomeravond of een regenachtige middag de voorstelling kunnen spelen waar je zo lang op hebt gewacht.