Theater Naat Piek staat altijd open voor nieuwe sponsors die de vereniging een warm hart toe dragen. Wilt u financieel bijdragen aan de totstandkoming van cultuur in de gemeente Maashorst, schroom dan niet om contact op te nemen met het secretariaat van Theater Naat Piek.

SIDEKIX SPONSORT THEATER NAAT PIEK

 

Sinds dit jaar heeft Theater Naat Piek een sponsor! De naam van het bedrijf is Sidekix. Deze onderneming is gevestigd in Uden en zal een groot deel van ons drukwerk voor haar rekening nemen. Fantastisch toch! Al eerder heeft Sidekix in 2022 Naat Piek geholpen door kwaliteitskarton te doneren voor een van haar producties. Nu gaat Sidekix een stapje verder door het drukwerk van de voorstellingen van Theater Naat Piek te verzorgen.

Als Sidekix drukwerk levert, betekent dit dan dat het bedrijf een drukkerij is? Nee, beslist niet. Hoewel ze een eigen drukkerij in huis hebben, zijn ze veel meer dan dat. In hun eigen woorden: “Wij zijn jouw sidekick als het gaat om een onderscheidende en professionele uitvoering van jouw marketingcampagnes en webshoplogistiek.

Wij zijn als vereniging ontzettend dankbaar en blij dat een Udens bedrijf de vereniging financieel ondersteunt in deze. We hopen nog vele jaren in goede fulfilmentpartner voor de uitvoering van jouw (marketing)acties en campagnes? Denk dan eens aan Sidekix.

“Sidekix heeft ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. Dat doen we op de Sidekixmanier, want we weten dat die werkt. Niet voor niets hebben we alle specialiteiten in eigen huis. Zo kunnen we flexibel met jou meebewegen en is geen opdracht ons te gek.”