Secrets of the Night
13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober
Improvisatiegroep Secrets of the Night
Jochem Coolen

Met Secrets of the Night weet u een ding zeker. Tijdens uw bezoek aan het theater is niemand veilig voor de geheimen en schandalen die boven water zullen komen tijdens deze avondvullende improvisatievoorstelling.

Het is een mysterie wat de acteurs te wachten zal staan wanneer de voorstelling start. Met alleen een kledinghint op zak staan ze voor u klaar op het podium. Zij gaan vanavond een volledige voorstelling spelen zonder ook maar een regel tekst gerepeteerd te hebben. Wanneer we van start gaan krijgen de acteurs te horen wie ze van elkaar zijn, waar ze zijn en waarom ze samen komen. Als het algemene verhaal verteld is krijgen de acteurs individueel, een voor een ook hun persoonlijke verhaal te horen. Dit persoonlijke verhaal zit vol geheimen, schandalen en bedrog. U krijgt dus alles te horen en kan zich klaar gaan maken voor een heerlijk avondje ramptoerisme als alle geheimen langzaam boven water komen drijven. Met hilarische opmerkingen en pijnlijke situaties vullen onze acteurs de avond. Een avond vol met prachtig en bijzondere momenten. Een avond die u niet wilt missen!

Voorstellingen

Vrijdag 13 oktober
Zaterdag 14 oktober
Vrijdag 20 oktober
Zaterdag 21 oktober
Vrijdag 27 oktober
Zaterdag 28 oktober

Kijk op de website van Secrets of the Night voor meer informatie.

Geniet van je bezoek aan deze voorstelling. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek