Secrets of the Night
13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober
Improvisatiegroep Secrets of the Night
Jochem Coolen

Let op: Secrets of the Night is geen onderdeel van, maar werkt samen met Theater Naat Piek. Dit houdt in dat iedere liefhebber van improvisatietheater mee kan spelen, ook als zij geen lid zijn van Theater Naat Piek. Ken je dus mensen die het leuk zouden vinden om mee te doen? Nodig ze dan uit door de website link met hen te delen. Inschrijven voor Secrets of the Night kan tot en met vrijdag 23 juni. Check de website: www.secretsofthenight.nl Voorstellingen worden dit jaar bij Theater Naat Piek gespeeld, maar niet exclusief.

Voorstellingen

Vrijdag 13 oktober
Zaterdag 14 oktober
Vrijdag 20 oktober
Zaterdag 21 oktober
Vrijdag 27 oktober
Zaterdag 28 oktober

Waar Secrets of the Night het seizoen opent in Theater Naat Piek wordt er gekeken naar mogelijkheden om ook bij andere theaters te spelen. Wanneer je meespeelt in deze productie én aangegeven hebt interesse te hebben om mee te doen met de voorstellingen, word je op de hoogte gehouden van de mogelijkheden om ook extern te spelen.

Vragen over de repetitiedagen, inhoud van dit seizoen of andere kwesties kunnen gemaild worden naar info@secretsofthenight.nl. of kijk op de website van Secrets of the Night.

Geniet van je bezoek aan deze voorstelling. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek