Secrets of the Night

29 & 30 April, 6, 7, 13, 14 Mei 2022

Gespeeld door:
Groep Improvisatietheater
Geregisseerd door:
Jochem Coolen

Welkom terug bij Secrets of the Night – Midnight Masquerade. De derde editie van een avondvullende improvisatie voorstelling met nieuwe verhalen, schandalen en geheimen die aan het licht zullen komen. Bent u klaar voor alle drama?

Het engste wat een acteur kan doen is zonder voorbereidingen het toneel op gaan en dat is ook precies wat wij weer gaan doen. Individueel krijgen de acteurs kort voor de voorstelling te horen waar het verhaal over gaat en welk personage ze gaan spelen. Vervolgens gaan ze met deze informatie aan de slag en wordt het publiek verrast op een anderhalf uur durende voorstelling. Omdat de acteurs elkaars personage niet kennen levert dit spannende en hilarische taferelen op. Komen alle geheimen van de personages wel boven water, weten de acteurs aan het eind van het verhaal wel wat er allemaal gebeurd is, of weet juist het publiek meer?

Bij Secrets of the Night is geen voorstelling hetzelfde. Elke avond een ander verhaal met geheimen en schandalen. Daarom biedt Theater Naat Piek u voor de voorstellingen van Secrets of the Night combitickets aan! Op het totaalbedrag ontvangt u 20% korting voor iedere voorstelling die u bezoekt!

De acteurs staan al klaar in de startblokken om weer zes schitterende voorstellingen te improviseren.

Deze voorstellingen worden gespeeld door de leden van de Improvisatiegroep van Theater Naat Piek.

Secrets of the Night speelt vrijdag en zaterdag avond vanaf 20:00 in het binnentheater van Theater Naat Piek.

Extra maatregelen omtrent COVID-19

Theater Naat Piek’s zal zich houden aan de voorgeschreven maatregelen opgelegd door de overheid omtrent Covid-19.
Voor meer informatie over de huidige maatregelen, kunt u terecht op de website van onze rijksoverheid.