Secrets of the Night – Information Classified

2, 3, 9, 10, 16 en 17 december 2022

Gespeeld door:
Groep Improvisatietheater
Geregisseerd door:
Jochem Coolen

WAARSCHUWING: DE INFORMATIE DIE U ZO GAAT LEZEN IS GEHEIM. HET VERSPREIDEN VAN DIT DOCUMENT ZAL ENKEL GEBEUREN ONDER GEAUTORISEERDE PERSONEN VOOR ONDERSTAANDE INFORMATIE.

Secrets of the Night keert terug voor een vierde editie bij Theater Naat Piek. Spelers van de groep Improvisatietheater zijn naar verluidt opnieuw gesignaleerd in ons Vestzaktheater en zij zouden zich druk aan het voorbereiden zijn voor zes compleet nieuwe improvisatievoorstellingen.

Gezegd wordt dat zij weer zonder enkele voorbereiding het toneel op zullen gaan. Het engste wat een acteur kan doen. Zonder te weten wie ze zijn, waar en wat ze zijn. Wanneer de voorstelling is begonnen krijgen ze zes compleet zelfgeschreven scenario’s voorgeschoteld met de grootste geheimen en diepste schandalen. Het publiek weet meer dan de spelers. Komen alle geheimen boven water?

Een avondvullende improvisatievoorstelling onder leiding van regisseur en hoofdverdachte Jochem Coolen staat voor u klaar.

Volgens het dossier speelt Secrets of the Night op 2, 3, 9, 10, 16 & 17 december 2022 om 20:00 in het Vestzaktheater van Theater Naat Piek.

U WORDT VERWACHT.

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek