De Gelaarsde Poes
1, 2, 8, 9, 15, 16 juli 2023
Groep Openluchtspel
Erik Krabbenborg

LET OP: aanvang zaterdag om 19u

Er was eens, niet echt lang geleden, zeg maar een tijdje terug een molenaarszoon; Jaap.

Deze Jaap vertrekt met zijn deel van de erfenis; Poes, de wijde wereld in. Spannend! Op hetzelfde moment zegt prinses Wendy dank je wel tegen haar erfenis. Koningin worden. Zo saai! Ze wil een boerenjongen versieren om eens lekker mee te zoenen. Ze ontmoet Jaap en is op slag verliefd. Ook bij Jaap is de vonk terug overgeslagen. Ze willen nog wel meer met elkaar in de toekomst samen de tongtango dansen en zo.

Maar er zijn nog meer mannen die Wendy wel zien zitten. Benjamin de Reus wil haar voor zijn verjaardag. Hoeft niet ingepakt! Wel met wat peper en zout. Heerlijk een stukje prinsessenvlees. Ook de persoonlijke beveiliging van Wendy; James B., zou naast zijn baan als geheim agent, ook wel persoonlijk meer tijd met haar samen willen doorbrengen.

Maar prinsesje Wendy heeft zo haar eigen mening over de toekomst. En gelukkig heeft Jaap Poes en Poes heeft Jaap.

De Gelaarsde Poes is een voorstelling voor de hele familie. Met kleine stinkzusjes, stomme schoonzussen, poesenanimatie in de Aaibar, ongediplomeerde gouvernantes, een ongelukkige assistente en één natte Fee.

Een wervelend sprookjesspektakel in een super moderne versie.

Geen extra maatregelen omtrent COVID-19

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek