Ring Ring a.l.
13 Maart 2022
Theaterspoor

Gespeeld door:
De Lichtbende

Ring-Ring is een tekstloze voorstelling, waarbij livemuziek, poëtische lichtbeelden en theater voor je ogen versmelten tot een filmisch sprookje.

Fietsbel Ring-Ring is verdwaald.  Langs sprookjesachtige maar ook gevaarlijke oorden zoekt hij zijn fiets. Een aandoenlijk avontuur vol vrolijke maar ook heikele momenten met vreemde wezens en onverwachte ontmoetingen. Of zijn zoektocht wordt beloond blijft spannend tot het einde.

Lichtbende is bekend om haar poëtische voorstellingen met een unieke combinatie van handmatig geanimeerde projecties en livemuziek. Alle handelingen van de artiesten zijn zichtbaar voor het publiek. Alledaagse materialen transformeren tot levendige personages. Een versmelting van visuele kunst, theater en muziek. Verhalen van pure verbeelding waarbij het gebruik van taal overbodig wordt. Lichtbende speelt over de hele wereld op gerenommeerde festivals.

Een coproductie met het Suzhou Culture and Arts Center en Hermark Classical Suzhou in China.

Marie Raemakers en Rob Logister (productie, concept, techniek en beeld)
Wilco Oomkes en Jorick Bronius (compositie en arrangement)
Jeannette van Steen (dramaturgie en eindregie)

Marie Raemakers en Rob Logister: beeldanimatie
Wilco Oomkes: accordeon
Jorick Bronius: percussie en elektronica


datum: zondag 13 maart 2022
locatie: Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden

leeftijd: alle leeftijden
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,50

Extra maatregelen omtrent COVID-19

Zoals genoemd volgt Naat Piek de richtlijnen van de overheid en het RIVM. De belangrijkste regels op een rij:
  • Houd anderhalve meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers;
  • Heb je of heeft iemand uit jouw huishouden (verkoudheids)klachten? Blijf dan thuis en laat je indien mogelijk testen;
  • Was zo vaak mogelijk je handen;
  • Maak gebruik van papieren zakdoekjes;
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen. Dit is ook tijdens de route naar de zaal toe mogelijk. Maak hier alsjeblieft gebruik van;
  • Nies en hoest altijd in je elleboog.

Mondkapjes
Per 1 december 2020 is het in heel Nederland verplicht om in publieke ruimtes een mondkapje op te dragen. Dit is voor ons theater helaas niet anders. Het is verplicht om wanneer u ons theater binnenstapt, uw mondkapje op te zetten. U zult dan via onze wandelroute en via onze vrijwilligers geleid worden naar uw plaats. Wanneer u eenmaal zit mag u, uw mondkapje weer afdoen. Wanneer u vervolgens u stoel weer verlaat moet u, uw mondkapje weer op te zetten tot u weer zit of ons theater verlaten heeft.

Reserveer per huishouden
Een reservering wordt beschouwd als huishouden. Dit houdt in dat we ervan uit gaan dat je als gezelschap bij elkaar in huis woont en hierdoor geen anderhalve meter afstand van elkaar hoeft te houden. Wil je samen naar de voorstelling, maar behoor je niet tot één huishouden? Zorg dan dat je apart van elkaar reserveert. Wij zorgen er dan voor dat je op veilige afstand met elkaar kunt genieten.

Plaats begeleiding
Je wordt bij Naat Piek tijdens het gehele bezoek veilig begeleid. Dit houdt in dat je bij binnenkomst door een medewerker wordt begeleid naar je zitplaats. Dit kan via een toiletbezoek, zodat je voor de voorstelling eventueel naar het toilet kunt. Wanneer je naar je plek bent gebracht verzoeken wij je om daar te blijven zitten. Na afloop komt er ook weer een medewerker om je naar de uitgang te begeleiden.

Annulering voorstelling
Indien een voorstelling wordt geannuleerd of verplaatst, word je daar zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht. Je wordt geïnformeerd via de bij ons bekende contactgegevens, bijvoorbeeld via telefoon of mail.

Geen pauze of nawoord
Om ervoor te zorgen dat er te allen tijde voldoende afstand tussen bezoekers en medewerkers is, hebben de voorstellingen géén pauze. Vooraf is er een moment om veilig naar het toilet te gaan.
Ook is het gebruikelijk dat er na de voorstelling met de spelers wordt gekletst bij onze bar of in de foyer. Dit wordt, gezien de huidige omstandigheden, niet gedaan om de anderhalve meter te waarborgen en te voorkomen dat zich veel mensen op één plek verzamelen.

Looproute
We hebben een vaste looproute in ons theater. Zoals eerder genoemd, begeleid een van onze medewerkers je langs deze route naar je plek. Het dringende verzoek is dan ook om deze route aan te houden en te volgen.

Horeca
Wij zijn genoodzaakt geweest ons horecapunt te sluiten. Hierdoor is het niet mogelijk eten of drinken te kopen voor je bezoek. Het is toegestaan zelf een consumptie mee te nemen, mits deze géén alcohol of drugs bevat. Ook het verzoek geen verpakkingen mee te nemen die als storend ervaren kunnen worden door andere bezoekers, zoals zakjes chips en rammelende doosjes snoep.

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek