EEN INTIEM THEATER IN EEN MONUMENTAAL PAND

Theater Naat Piek is vernoemd naar de hoofdpersoon van de roman ‘Het lustige leven van Naat Piek’, geschreven door H.J.M. van den Heuvel. Een ondeugende schelm uit vroeger tijden die allerlei fratsen uithaalde. Vandaag de dag dragen we deze naam nog steeds met trots!

In het voormalige PNEM-gebouw dat behoort tot het industrieel erfgoed van Uden bevindt zich een intiem theater, voorzien van alle faciliteiten. Sinds 1991 worden hier voorstellingen gegeven door onze verschillende spelersgroepen. De zaal is voorzien van goede licht- en geluidsapparatuur en we beschikken over een eigen decorwerkplaats.

De foyer heeft in 2014 een ware metamorfose ondergaan. In deze lichte, kleurrijke ruimte staan onze spelers en vrijwilligers voor u klaar om uw theaterbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunt u onze wisselende kunstexpositie bezoeken.

Wij werken met professionele regisseurs en bevlogen spelers. We horen vaak dat de kwaliteit van onze voorstellingen niet onderdoet voor die in de grote theaters. Hierdoor hebben we alles in huis om u als theaterliefhebber een fijne avond te bezorgen.

Een gezellige locatie

Ons binnentheater heeft 100 zitplaatsen, het is dus raadzaam uw kaarten via deze website online te bestellen. Na afloop kunt u de spelers ontmoeten en gezellig napraten in onze sfeervolle foyer.

Parkeren

Er is beperkte parkeergelegenheid bij ons theater. Het kan zijn dat u uw auto pas een stuk verderop kwijt kunt. Parkeren is voor eigen risico. Wij raden u aan met de fiets naar het theater te komen.

Kaarten bestellen

Wij verzoeken u dringend uw kaarten via deze website te kopen. Dat is de enige manier om gegarandeerd te zijn van een plaats. U kunt aan de kassa ook entreebewijzen kopen. Wij accepteren alleen contante betalingen, het is niet mogelijk om te pinnen.

kaarten bestellen

One Comment

Leave a Reply