VERWONDERING IN DE UDENSE BOSSEN

Theater Naat Piek is vernoemd naar de hoofdpersoon van de roman ‘Het lustige leven van Naat Piek’, geschreven door H.J.M. van den Heuvel. Een ondeugende schelm uit vroeger tijden die allerlei fratsen uithaalde. Vandaag de dag dragen we deze naam nog steeds met trots!

Uden boft toch maar met zo’n openluchttheater gelegen in het prachtige natuurgebied de Maashorst. Al sinds 1979 geniet het publiek hier in het voorjaar en in de zomer van bijzondere theatervoorstellingen.

Terwijl u de vogels hoort fluiten en de zon langzaam ondergaat, geniet u van een prachtig verhaal, verzorgd decor en sfeervolle muziek. Maar vergeet vooral het spel van onze talentvolle amateurspelers niet. Zelfs bij een kleine regenbui spelen zij gewoon door en ook het publiek trotseert vaak de elementen om maar niets te hoeven missen.

Kinderen worden vaak letterlijk het verhaal ingezogen en leven uit volle borst mee. Maar ook de ouders genieten zichtbaar van onze familiestukken.

Het openluchttheater is met zijn tijd meegegaan en is in de loop der jaren omgevormd tot een sfeervolle locatie. De tribune heeft comfortabele zitplaatsen en het grote speelplan biedt volop mogelijkheden. Onlangs is een nieuw chalet geplaatst met een gezellige bar, zodat u een heerlijke middag of avond zult beleven!

Van alle gemakken voorzien

Het openluchttheater heeft 350 zitplaatsen. U krijgt bij de voorstelling een zitkussen en rugleuning te leen. Neem eventueel een deken mee als het fris is. In de pauze en na afloop kunt u heerlijk vertoeven op ons terrasje in de schaduw.

Parkeren

Er is beperkte parkeergelegenheid bij ons theater. Het kan zijn dat u uw auto pas een stuk verderop kwijt kunt. Parkeren is voor eigen risico. Wij raden u aan met de fiets naar het theater te komen.

Slecht weer

Helaas hebben wij geen invloed op het weer. Als het maar even kan, spelen wij gewoon door. In geval van regen vragen wij u een regenponcho te dragen in plaats van een paraplu, zodat de mensen achter u ook zicht op het speelveld hebben. Wanneer de voorstelling toch afgelast wordt, kunt u gratis naar een volgende voorstelling komen kijken mits er nog plaatsen beschikbaar zijn. U kunt hiertoe een e-mail sturen naar: info@naatpiek.nl of reageren via het contactformulier op deze website.

Kaarten bestellen

Wij verzoeken u dringend uw kaarten via deze website te kopen. Dat is de enige manier om gegarandeerd te zijn van een plaats. U kunt aan de kassa ook entreebewijzen kopen. Wij accepteren alleen contante betalingen, het is niet mogelijk om te pinnen.

kaarten bestellen

One Comment

Leave a Reply