Padaboom 4+
Zondag 18 februari
DrumDrumDrum
Theaterspoor

Drumdrumdrum doet het weer!!! Als Geluidengrijpers krijgen ze iedereen weer aan het swingen en zetten de zaal helemaal op z’n kop! Ken jij De Geluidengrijpers? Ze grijpen wat ze grijpen kunnen. Klappen waar ze klappen kunnen, stampen waar ze stampen kunnen. Muziek maken! Dat is wat ze kunnen.

Of het nou een klein blikje fris is of een papieren zak. Het kakelen van een kip of het blaffen van een hond. Alles wat De Geluidengrijpers in handen krijgen stoppen ze in de recyclemachine en toveren ze samen met de kinderen om tot swingende nieuwe liedjes. Want in alles zit muziek! Grijp je kans en doe mee!

Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen ‘BOOMWHAKALAA!!’ en ‘BANWAKABOOM’, presenteren met ‘PADABOOM!’ opnieuw een swingende en kleurrijke voorstelling voor de hele familie.

Muziek en spel Roël Calister, Djem van Dijk & Danny Rombout

datum: zondag 18 februari 2024 (carnavalsvakantie)
locatie: Theater Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden
leeftijd: vanaf 4 jaar

aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,50

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek