Onder de grond 5+
Zondag 30 oktober 2022
door TG Wie Walvis
Theaterspoor

door TG Wie Walvis

Lev woont op het noordelijk halfrond in een klein huisje op een ijskoude kale vlakte. Zijn ouders verzamelen flessen. De hele woonkamer staat er vol mee.  Mare woont op het zuidelijk halfrond. Haar vader verdween in de golven die tegen het warme eiland slaan. Ze stuurt hem flessenpost maar hij heeft nog nooit iets teruggestuurd. Mare en Lev dromen over een leven ergens anders waar het leven beter is, maar ‘ergens anders’ lijkt zo ver weg. Precies op hetzelfde moment besluiten zowel Mare als Lev een gat te graven naar de andere kant van de wereld. Diep onder de grond botsen ze op elkaar. Ze besluiten samen verder te graven en komen op een wel heel bijzondere plek terecht. Een plek vol avontuur en vreemde verhalen.

Onder de Grond is een ontroerende voorstelling over de kracht van vriendschap waarin troost uit de meest onverwachtse hoek kan komen.


datum: zondag 30 oktober 2022
locatie: Theater Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden
leeftijd: vanaf 5 jaar

aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,50

Reserveren verplicht. Kijk op de pagina Kaartverkoop van Theaterspoor voor de instructies.

Geen extra maatregelen omtrent COVID-19

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek