Hermannosaurus Rex 7+
Zondag 9 oktober 2022
door De Hermannen
Theaterspoor

door De Hermannen

Een korte geschiedenis van de allereerste hergebruiker.

De broertjes Herman en Herman hebben een geweldig apparaat: een recyclemachine. Je gooit je troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en een oude paperclip, en voilà, een nieuw skateboard!

Die machine hebben ze gekregen van vader Herman, die hem weer heeft gekregen van zijn vader. Ook Herman. Ze komen dus een uit een echte recyclefamilie en het begon allemaal bij de allereerste hergebruiker: de Hermannosaurus Rex. Maar wat nou als die recyclemachine kapot gaat? En wat nou als er een monsterlijke berg vuilnis hun kant op komt? En wat nou als ze ook nog ruzie krijgen omdat Herman het altijd beter weet dan Herman? Is dit het einde van de originele hergebruiker?

Deze knotsgekke familievoorstelling, van de makers van cabaretgroep Oeloek, gaat over creativiteit, duurzaamheid en het betere knutselwerk. Via een doldwaze achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen laten de Hermannen zien dat iedereen een Herman kan zijn.

Spel, Concept & Muziek: David Meijer & Jantijn Prins
Eindregie: Martin van Waardenberg
Muziek: Maarten Ebbers & Arthur Stam


datum: zondag 9 oktober 2022
locatie: Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden

leeftijd: vanaf 7 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,50

Reserveren verplicht. Kijk op de pagina Kaartverkoop van Theaterspoor voor de instructies

Geen extra maatregelen omtrent COVID-19

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek