Gezocht: Konijn 3+
Woensdag 31 januari 2024, 15.00u
Maas Theater en Dans
Theaterspoor

In Gezocht: konijn gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren ho maar.

Er begint een achtervolging waarbij het konijn, in de vorm van een vingerpop, steeds ergens anders in de miniatuurstad verschijnt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de baas van de politie konijnenoren. Help je ons mee deze zaak op te lossen?

Een oergeestige voorstelling (…) Gecombineerd met heerlijk slapstickspel van drie vaardige acteurs is de voorstelling een klein feestje voor iedereen vanaf drie jaar.” (Theatermaker 2011)

Regie/decor: René Geerlings
Spel: Henke Tuinstra, Gianni Noten, Sytze Bouma
Regieadvies: Dorien Folkers, Moniek Merkx


datum: woensdag 31 januari 2024
locatie: Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden

leeftijd: 3+
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,50

Reserveren verplicht. Kijk op de pagina Kaartverkoop voor de instructies

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek