Geen Viking

16, 17, 18, 19, 23, 24 25, 26 juni 2022
Buitencabaret op Slabroek

Gespeeld door:
Mark van de Veerdonk

LET OP!  Mark van de Veerdonk speelt ‘Geen Viking’ In de wei tegenover Karlingerweg 3 in Uden en dus niet bij Theater Naat Piek.

Speeldata:
De buitenvoorstellingen zijn allemaal in juni 2022: donderdag 16, vrijdag 17, zaterdag 18, zondag 19, donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26.

Beiden zondagvoorstellingen (19 en 26) beginnen  ’s middags om 14.30 uur en de andere allemaal om 20.00 uur ’s avonds.  Het optreden duurt ruim tweemaal 50 minuten, plus pauze en uitgebreide nazit.

Buitencabaret op Slabroek.
Mark van de Veerdonk speelt in juni thuis!
Eindelijk gaat het gebeuren: Cabaretier Mark van de Veerdonk speelt zijn voorstelling thuis, op Slabroek. Na bijna 40 jaar kan zijn publiek zelf checken of al die maffe verhalen over zijn buurtschap wel echt kloppen.

“Geen Viking” gaat o.a. over de inval van de Vikingen in het jaar 1022 op het Oost-Brabantse buurtschapje Slabroek. Van de Veerdonk: “En dat is historisch! Mijn ex-buurvrouw Annie zegt dat ze toen op miraculeuze wijze is ontsnapt! De show komt dus weer thuis. Mooier kan niet”.

Hoe dat moet bij hem thuis? De cabaretier zit er niet mee. “Koe uit de wei en tribune erin, klaar. Oh ja, én een bar, want dat heb ik de buurt moeten beloven. Ze kunnen niet wachten. Ik ook niet trouwens.”

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van de Brabander. Ook dit programma is weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen.

Kaartverkoop:
Kaarten kosten 20 euro en zijn te bestellen op www.markvandeveerdonk.nl Tickets (op telefoon of uitgeprint) worden bij de tribune gescand. 

Locatie:
In de wei tegenover Karlingerweg 3 in Uden.

Parkeren:
Auto’s kunnen terecht op de ruime parkeerplaats van Hoogslabroekseweg 3 Uden (voorheen Blauwrijk/Kunstuitleen), 250 meter voorbij het Natuurcentrum Slabroek. Vandaar is het nog 300 meter lopen, terug richting Karlingerweg naar de wei van Mark. Kom dus op tijd! Fietsers kunnen parkeren tegenover Karlingerweg 3 (Uden), in de wei. Daar zijn ook enkele gehandicaptenparkeerplaatsen. Maak asjeblieft niet al te veel lawaai. Slabroek is officieel stiltegebied (behalve tijdens de voorstellingen).

Extra maatregelen omtrent COVID-19

Theater Naat Piek’s zal zich houden aan de voorgeschreven maatregelen opgelegd door de overheid omtrent Covid-19.
Voor meer informatie over de huidige maatregelen, kunt u terecht op de website van onze rijksoverheid.