Familie Wolf komt hier wonen 6+
Zondag 18 december 2022
Door Boeschoten & Guthman
Theaterspoor

Op jacht naar een nieuw leefgebied belanden broer en zus Wolf per ongeluk op de speelvloer van een theater. Een kudde publiek, die maar niet aan de kant wil gaan, staart de twee aan. En wie is toch die commentaarstem die alles lijkt te weten over de wolvenfamilie? Dan gaat ook nog hun auto kapot en zijn ze gedwongen om bij de mensen te verblijven. Broer Freki en Zus Geri verschillen heel erg in hun benadering van de mensen. Freki gaat als een echte Wolf het liefst over tot de aanval, maar Geri is juist nieuwsgierig en begint steeds brutaler aan te pappen met de mensenkudde. Geri raakt steeds meer vervreemd van haar broer. Betekent dit het einde van hun hechte familieband?

Wat begint als een klassieke natuurdocumentaire, waarbij de wolven onderwerp van observatie zijn, ontspoort in een humoristische confrontatie tussen de twee wolven en het publiek. Het publiek zal niet achteroverleunen want de wolven zijn nieuwsgierig en nietsontziend! Familie Wolf komt hier wonen zet alles op z’n kop en daagt je uit om de verschillen tussen jezelf en anderen te ontdekken en te merken dat je zelf ook niet zo gewoon bent als je dacht. Een interactieve, filosofische parabel, die je aan het denken zet over alles wat vanzelfsprekend lijkt.


datum: zondag 18 december 2022
locatie: Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden

leeftijd: 6+
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,50

Reserveren verplicht. Kijk op de pagina Kaartverkoop voor de instructies


Credits
Spel: Ottolien Boeschoten, Gerold Guthman
Concept: Tom Sijtsma, Ottolien Boeschoten
Tekst: Tom Sijtsma
Regie: Bram de Goeij
Stem: Jeroen Kramer
Decor: Jeroen Henstra (met dank aan Vis à Vis)
Kostuums: Annemarie Klijn
Technische productie: Ray Vaessen
Zakelijke leiding: Mieke Prinse
Familie Wolf komt hier wonen wordt (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds
Podiumkunsten, het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst), BNG Cultuurfonds, de Janivo Stichting en het Lira Fonds.

Geen extra maatregelen omtrent COVID-19

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek