De Stille Kletsmajoor 3+

27 oktober 2021
Theaterspoor

Gespeeld door:
Tg. Winterberg
Geregisseerd door:
Mark Haayema

door Tg Winterberg

Flo woont in een land waar bijna niet gesproken wordt. De mensen zijn er zuinig op hun woorden, want die kosten handenvol geld. In dit land moet je woorden kopen in een woordenwinkel en héél voorzichtig inslikken. Pas dan kun je ze proeven en uitspreken. Toch gaat Flo op zoek naar woorden vol liefde. De stille kletsmajoor is een beeldende en muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, in een vindingrijke wereld die letterlijk is opgebouwd uit letters en woorden.

Heel soms dwarrelen er in het land woorden door de lucht, die zijn ontsnapt uit de pijp van de grote woordfabriek. Flo heeft er met zijn netje al drie gevangen. Hij is op zoek naar liefdevolle woorden, voor een heel bijzonder iemand. Zij is alle mooie woorden van de wereld. Maar die woorden kan hij niet betalen; ze kosten een vermogen.

De stille kletsmajoor toont de kracht van woorden in multi-inzetbare, verstilde poëzie – vol humor en poppen waar je uren naar kunt turen. De voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek Het land van de grote woordfabriek van Agnès de Lestrade en Valeria Docampo.


datum: woensdag 27 oktober 2021
locatie: Theater Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden
leeftijd: vanaf 3 jaar

aanvang: 13.30 en 15.30 uur onder voorbehoud
entree: € 4,50

Extra maatregelen omtrent COVID-19

Theater Naat Piek’s zal zich houden aan de voorgeschreven maatregelen opgelegd door de overheid omtrent Covid-19.
Voor meer informatie over de huidige maatregelen, kunt u terecht op de website van onze rijksoverheid.