Na het grote succes van vorig jaar zijn Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen weer terug van weg geweest.

Vanaf 8 & 9 mei zijn we terug in alle even weekenden van deze zomer met onze Koffie- en Cultuurdagen. Tot en met 28 & 29 augustus van 12:00 tot 18:00 bent u van harte welkom om een bezoekje te komen brengen aan Theater Naat Piek en te genieten van alles wat we te bieden hebben. Kom genieten van cultuur in het groen met ieder weekend nieuwe kunstenaars om te bewonderen.
Geniet van de omgeving die de Maashorst te bieden heeft en begin uw wandeling / fietstocht me een lekkerdrankje op ons terras.
Krijgt u spontaan zin om een rondje te fietsen? In samenwerking met Buitensportcentrum De Mastworp kunt u bij ons per direct een fiets of tandem huren (zolang de voorraad strekt), en met de Theater Naat Piek’s fietsroute (ontwikkeld door onze eigen vrijwilligers) kunt u genieten van voldoende bezienswaardigheden, geïnspireerd op reeds gespeelde voorstellingen.

Bent u na een bezoek op ons buitenterras geïnteresseerd in het Theater? Een van onze beschikbare vrijwilligers geven u graag een rondleiding!

Voor actuele informatie over alle aanwezige kunstenaars kunt u terecht op ons Facebook en Instagram account.
Wij hopen u met zijn alle weer te zien tijdens Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen.

Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen zijn geopend op:

8 & 9-mei
22, 23 & 24 mei
5 & 6 juni
19 & 20 juni
3 & 4 juli
17 & 18 juli
31 juli & 1 augustus
14 & 15 augustus
28 & 29 augustus

Extra maatregelen voor Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen omtrent covid-19

Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen zullen zich houden aan de voorgeschreven maatregelen opgelegd door de overheid omtrent Covid-19. Voor meer informatie over de huidige maatregelen, kunt u terecht op de website van onze rijksoverheid.