Na het grote succes van vorig jaar zijn Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen weer terug van weg geweest.

Vanaf 22, 23 & 24 mei zijn we terug in alle even weekenden van deze zomer met onze Koffie- en Cultuurdagen. Van 10:00 tot 16:00 en op 28 & 29 augustus, ons allerlaatste weekend van 10:00 tot 17:30. U bent van harte welkom om een bezoekje te komen brengen aan Theater Naat Piek en te genieten van alles wat we te bieden hebben. Kom genieten van cultuur in het groen met ieder weekend nieuwe kunstenaars om te bewonderen.

Ook hebben we dit jaar iets nieuws! Een compleet eigen Theater Naat Piek’s fietsroute (ontwikkeld door onze eigen vrijwilligers). Hiermee kunt u genieten van voldoende bezienswaardigheden, geïnspireerd op reeds gespeelde voorstellingen. vraag een van onze vrijwilligers na de mogelijkheden.

Bent u na een bezoek op ons buitenterras geïnteresseerd in het Theater? Een van onze beschikbare vrijwilligers geven u graag een rondleiding!

Voor actuele informatie over alle aanwezige kunstenaars kunt u terecht op ons Facebook en Instagram account.
Wij hopen u met zijn alle weer te zien tijdens Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen.

Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen zijn geopend op:

22, 23 & 24 mei
5 & 6 juni
19 & 20 juni
3 & 4 juli
17 & 18 juli
31 juli & 1 augustus
14 & 15 augustus
28 & 29 augustus

Extra maatregelen voor Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen omtrent covid-19

Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen zullen zich houden aan de voorgeschreven maatregelen opgelegd door de overheid omtrent Covid-19. Voor meer informatie over de huidige maatregelen, kunt u terecht op de website van onze rijksoverheid.