Hallo beste bezoeker van onze voorstelling ‘Vrouwen van de Wereld’!

Zoals u allemaal weet staan de voorstellingen voor de deur. Na 1,5 jaar van uitstel en onzekerheid lijkt het er nu dan echt op dat we u deze prachtige voorstelling eindelijk mogen laten zien.

Daar zitten echter nog wel een paar kleinen verplichtingen in. Zo zijn wij helaas nog genoodzaakt om u bij binnenkomst, buiten een geldig kaartje voor de voorstelling u te vragen naar:

  • een vaccinatiebewijs;
  • of een negatieve testuitslag;
  • of een bewijs dat u bent hersteld van corona.

Ook heel belangrijk! Vergeet bij uw bezoek ook niet uw legitimatiebewijs niet mee te nemen die we moeten checken in combinatie met uw corona bewijzen.

Om u zo goed mogelijk te assisteren krijgt u meegeleverd bij deze mail een paar bestandjes waarin we proberen uit te leggen wat we precies van u verwachten. Omtrent het aanmaken van een Corona Toegangsbewijs met de Corona Check app, of indien u geen vaccinatie heeft, hoe u zichzelf kunt aanmelden voor een test via testen voor toegang.

Mocht u naar de hand van deze twee documenten nog vragen hebben, linken we hier nog naar de veelgestelde vragen pagina van testen voor toegang.

https://www.testenvoortoegang.org/bezoekers-faq

Mocht u er ondanks alles nu nog niet uitkomen. Kunt u contact met ons opnemen via www.naatpiek.nl/contact, te bellen naar (0413) 26 16 22 of te mailen naar secretariaat@theater.naatpiek.nl

Vergeet dus niet uw toegangsbewijs, legitimatiebewijs en een vaccinatiebewijs/negatieve testuitslag/bewijs van herstel mee te nemen. Zonder mogen we u helaas NIET binnenlaten.

Hiermee hopen u voldoende geïnformeerd te hebben, hopen wij u allen, gezond en wel te zien bij Vrouwen van de Wereld.