COMEDY AVOND
8 DECEMBER 2023
AANVANG 20:00u
DIVERSE ARTIESTEN

Enthousiasper presenteert een bruisende comedy night – open mic op vrijdag 8 december die je niet wilt missen. Samen hebben wij een geweldige line-up voor je samengesteld met maar liefst acht getalenteerde comedians, allemaal aan elkaar gepraat door de enthousiaste MC Jasper de Bruijn.

Op deze avond zullen verschillende comedy toppers schitteren zoals bekende Udenaar Loek Marneffe, stand-up dino Jerry Grando, Comedy Huis Utrecht talent Maartje Huvenaars en Comedy Talent Award kwartfinalist Daniel de Mik. Daarnaast staan de hilarische Gerwin Schoenmakers, eeuwig grappige Rowan de Kort en spring in het veld Lenio Hoogduin met hun grappig materiaal op het podium. Allemaal spelen ze nieuw materiaal en bekendegrappen dus bereid je voor op een dosis humor die je de rest van de week aan het lachen zal houden! >>> Helaas zal Laura Hornikx niet aanwezig zijn, die nog wel in de video hieronder staat.

Geniet
Tot slot willen we je op het hart drukken om vooral te genieten van je bezoek. Mochten er dingen zijn waarmee wij rekening kunnen houden om ervoor te zorgen dat jij een fijne dag beleeft bij ons, kun je dit laten weten via secretariaat@theater.naatpiek.nl

Een piekfijne groet,

Theater Naat Piek