Groep Openluchtspel

By |
Repetities

Bij een vroege zomervakantie speelt Groep Openluchtspel Uden hun voorstelling na de vakantie: eind augustus / begin september. Valt de zomervakantie laat, dan speelt Groep Openluchtspel Uden vóór de vakantie (eind juni / begin juli).

Voor Groep Openluchtspel duurt een repetitieperiode ongeveer 8 maanden. De repetities starten vaak aan het begin van het schooljaar. De dag en tijden van de repetities zijn afhankelijk van de regisseur. Deze worden op de jaarlijkse inschrijfavond bekend gemaakt.

Meer weten?
E-mail ons
Word lid!

Les Comédiens

By |
Repetities

Les Comédiens spelen hun voorstelling meestal in maart in twee aaneengesloten weekenden.

Voor les Comédiens duurt een repetitieperiode ongeveer 10 maanden. De repetities starten vaak in juni. De dag en tijden van de repetities zijn afhankelijk van de regisseur. Deze worden op de jaarlijkse inschrijfavond bekend gemaakt.

Meer weten?
E-mail ons
Word lid!

De Comediantjes

By |
Repetities

De Comediantjes spelen hun openluchtvoorstellingen meestal in mei.

Voor de Comediantjes duurt een repetitieperiode ongeveer 9 maanden. De repetities starten bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Er wordt meestal op zondagochtend gerepeteerd, maar dit hangt af van de beschikbaarheid van de regisseur. Vóór de zomervakantie krijg je hier definitief bericht over.

Meer weten?
E-mail ons
Word lid!

De Bende van Piek

By |
Repetities

De Bende van Piek houdt hun presentatie, samen met Piek&Co meestal in april.

Voor de Bende van Piek duurt een repetitieperiode ongeveer 7 à 8 maanden. De repetities starten bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Er wordt meestal op de woensdagmiddag gerepeteerd. Vóór de zomervakantie krijg je hier definitief bericht over.

Meer weten?
E-mail ons
Word lid!

Piek & Co

By |
Repetities

Piek & Co houdt hun presentatie, samen met de Bende van Piek meestal in april.

Voor Piek & Co duurt een repetitieperiode ongeveer 7 à 8 maanden. De repetities starten bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Er wordt meestal op de woensdagmiddag gerepeteerd. Vóór de zomervakantie krijg je hier definitief bericht over.

Meer weten?
E-mail ons
Word lid!

Jongerengroep

By |
Repetities

De jongerengroep speelt zijn voorstellingen vaak in twee aaneengesloten weekenden in januari in het binnentheater.

Voor de Jongerengroep duurt een repetitieperiode ongeveer 9 maanden. De repetities starten vaak in het voorjaar. De dag en tijden van de repetities zijn afhankelijk van de regisseur. Deze worden op de jaarlijkse inschrijfavond bekend gemaakt.

Meer weten?
E-mail ons
Word lid!