Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen ‘BOOMWHAKALAA!!’ en ‘BANBANKUNE’, brengen een voorstelling met de leukste en meest energieke liedjes uit beide shows, aangevuld met spetterend nieuw werk!

In deze ‘greatest hits’ geniet je opnieuw van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje dat je van Drumdrumdrum gewend bent. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. ‘De wielen van de bus’, ‘We maken een kringetje’ en succesnummer ‘Happy als ik dans’.

De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, body percussion en vergeet vooral de BOOMOPHONE niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!

Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Een spetterend concert voor de hele familie!


datum: zondag 17 februari 2019
locatie: Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden
leeftijd: vanaf 4 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,–

SPEELDATUM BINNENTHEATER:

Speeldata en aanvangstijden:

zondag 17 februari 2019
locatie: Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden
leeftijd: vanaf 4 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,–

kaartverkoop/reserveren

Kaartjes voor de voorstelling zijn – bij voorkeur – te reserveren via reserveer@theaterspoor.nl. Een bevestiging volgt zo spoedig mogelijk.*

Bellen kan eventueel ook: (0413) 247 684. Spreek zonodig het antwoordapparaat in. Zonder tegenbericht staat uw reservering dan genoteerd.

Op de dag van de voorstelling kunt u alleen nog reserveren via Theaterspoor mobiel: 06 4848 2813.

*Mogelijk werkt deze link niet, bijvoorbeeld als u outlook gebruikt. Dan moet u het mailtje handmatig uitvoeren.