PAK’M 3+ Uitverkocht!

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias. Deze voorstelling is Language No Problem (LNP), dus zeer geschikt voor iedereen die het Nederlands (nog) niet machtig is.

regie  René Geerlings  Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl  Wim Conradi  Judith Faas  Annelies Appelhof  Tom de Meer, René Geerlings  Judith de Zwart  Tessa Hornstra  Judith Oostrom


datum: vrijdag 4 januari 2019
locatie: Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden

leeftijd: vanaf 3 jaar
aanvang: 13.30 en 16.00 uur beide uitverkocht
entree: € 4,–