QUADRUPEL

Twaalf mannen onder inspirerende leiding van Liesbeth Schins. Op het scherpst worden de zanglijnen ten opzichte van elkaar neergezet, close harmony zoals het hoort. Van de zangers vraagt dat een constant luisteren en inkleuren naar elkaar. Van het publiek vraagt het een geoefend gehoor. Zij  moet de dissonanten weten te waarderen. Maar als u zich daar eenmaal aan hebt kunnen overgeven, geniet u van onverwachte samenklanken.

 

Six Back

Een vocale groep bestaande uit zes dames, ieder met hun eigen persoonlijkheid en unieke sound. Samen zingend klinken ze het mooist doordat ze goed naar elkaar luisteren en een ieder daar inzetten waar haar kracht ligt. Dat, met in ieder geval heel veel plezier in het maken van muziek, zal ervoor zorgen dat u wordt geraakt tijdens het optreden van Six Back.

Na afloop van het optreden is er in het Vestzaktheater nog een mogelijkheid om met elkaar gezellig na te praten en te borrelen.

SPEELDATUM BINNENTHEATER:

Zaterdag 7 april 2018

Aanvang: 20:00 uur

Verzorgt door:  Barbershop Quadrupel ism Six Back

U kunt kaarten bestellen mobiel 0653487055 of 06 12380109 of via de mail, info@pmadenhollander.nl

De entree is €7,50 per persoon, af te rekenen aan de balie voor aanvang van de voorstelling.